Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/barbuni-i-shk%c3%abmbit
"Barbuni i shkëmbit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Barbuni i shkëmbit

EMRI LATINISHT

Mullus surmuletus

Emërtime të tjera
barbuni me shirita

Fotografia
Mullus surmuletus by © Hans Hillewaert. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Mullus_surmuletus.jpg#/media/File:Mullus_surmuletus.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/barbuni-i-shk%c3%abmbit
"Barbuni i shkëmbit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016