Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/barbuni
"Barbuni," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Barbuni

EMRI LATINISHT

Mullus barbatus

Emërtime të tjera

Fotografia
Mullus barbatus Linnaeus, 1758 1 by Parent Géry – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Mullus_barbatus_Linnaeus,_1758_1.jpg#/media/File:Mullus_barbatus_Linnaeus,_1758_1.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/barbuni
"Barbuni," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016