Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bar-zemre
"Bar zemre," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bar zemre

EMRI LATINISHT
Gentiana lutea

Emërtime të tjera
sanëz, bar zemre, kërrsanëxë, sancë, ksane, raven, lincurë

Fotografia
Gentiana lutea 220608 by Bernd Haynold – selbst fotografiert – own picture. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Gentiana_lutea_220608.jpg#/media/File:Gentiana_lutea_220608.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bar-zemre
"Bar zemre," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016