Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bar-veshi
"Bar veshi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bar veshi

EMRI LATINISHT
Sempervivum tectorum

Emërtime të tjera
burgulli i pullazeve, thonjës

Fotografia
Sempervivum tectorum 01 by Line1 by I, Liné1. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Sempervivum_tectorum_01_by_Line1.jpg#/media/File:Sempervivum_tectorum_01_by_Line1.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bar-veshi
"Bar veshi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016