Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bar-peshku
"Bar peshku," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bar peshku

EMRI LATINISHT
Verbascum species

Emërtime të tjera
lule peshku, netullë, bar peshku

Fotografia
Verbascum bombyciferum 2 by Ghislain118 http://www.fleurs-des-montagnes.net – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Verbascum_bombyciferum_2.JPG#/media/File:Verbascum_bombyciferum_2.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bar-peshku
"Bar peshku," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016