Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bar-pate
"Bar pate," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bar pate

EMRI LATINISHT
Polygonum aviculare

Emërtime të tjera
thekmi, thartusha, bar i zogjve, nejcë e zogjve neicë

Fotografia
VetchCRH by Cody Hough – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:VetchCRH.JPG#/media/File:VetchCRH.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bar-pate
"Bar pate," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016