Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bar-majas%c3%ablli
"Bar majasëlli," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bar majasëlli

EMRI LATINISHT
Teucrium polium

Emërtime të tjera
bar goje, bar majasëlli, bar krimhi

Fotografia
Teucrium polium 1 by Ghislain118 http://www.fleurs-des-montagnes.net – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Teucrium_polium_1.JPG#/media/File:Teucrium_polium_1.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bar-majas%c3%ablli
"Bar majasëlli," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016