Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bar-i-blet%c3%abs
"Bar i bletës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bar i bletës

EMRI LATINISHT
Melissa officinalis

Emërtime të tjera
milcë, mickel, erëx, pselik, spelinok

Fotografia
Melissa officinalis2 by I, KENPEI. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Melissa_officinalis2.jpg#/media/File:Melissa_officinalis2.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bar-i-blet%c3%abs
"Bar i bletës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016