Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bar-gjarp%c3%abri
"Bar gjarpëri," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bar gjarpëri

EMRI LATINISHT
Ceterach officinarum

Emërtime të tjera
bar mjekësor, bar gjarpëri, shkrofill, firishtë guri, fir i egër, bar kulloshtre

Fotografia
Asplenium ceterach – Rustyback fern by Rosser1954 – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Asplenium_ceterach_-_Rustyback_fern.jpg#/media/File:Asplenium_ceterach_-_Rustyback_fern.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bar-gjarp%c3%abri
"Bar gjarpëri," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016