Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/ball%c3%abgjeri-laraman
"Ballëgjeri laraman," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Ballëgjeri laraman

EMRI LATINISHT

Hypophthalmichthys nobilis

Emërtime të tjera

Fotografia
Hypophthalmichthys nobilis2 by I, KENPEI. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Hypophthalmichthys_nobilis2.jpg#/media/File:Hypophthalmichthys_nobilis2.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/ball%c3%abgjeri-laraman
"Ballëgjeri laraman," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016