Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/ball%c3%abgjeri-i-bardh%c3%ab
"Ballëgjeri i bardhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Ballëgjeri i bardhë

EMRI LATINISHT

Hypophthalmichthys molitrix

Emërtime të tjera

Fotografia
Hypophthalmichthys molitrix. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Hypophthalmichthys_molitrix.jpg#/media/File:Hypophthalmichthys_molitrix.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/ball%c3%abgjeri-i-bardh%c3%ab
"Ballëgjeri i bardhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016