Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/balena-me-sqep
"Balena me sqep," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Balena me sqep

EMRI LATINISHT

Ziphius cavirostris

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/balena-me-sqep
"Balena me sqep," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016