Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bajza
"Bajza," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bajza

EMRI LATINISHT

Fulica atra

Emërtime të tjera
bajukla, bajuka

Fotografia
A coot on Newent Lake – geograph.org.uk – 1275156 by Philip Halling. Licensed under CC BY-SA 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:A_coot_on_Newent_Lake_-_geograph.org.uk_-_1275156.jpg#/media/File:A_coot_on_Newent_Lake_-_geograph.org.uk_-_1275156.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bajza
"Bajza," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016