Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bajamja
"Bajamja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bajamja

EMRI LATINISHT
Amygdalus communis

Emërtime të tjera
mingelë, bajamja e hidhur, bademi

Fotografia
Kulturmandel unreife Früchte by 3268zauber – પોતાની રચના. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Kulturmandel_unreife_Fr%C3%BCchte.JPG#/media/File:Kulturmandel_unreife_Fr%C3%BCchte.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bajamja
"Bajamja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016