Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/babilja
"Babilja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Babilja

EMRI LATINISHT

Merops apiaster

Emërtime të tjera
babili, bregca, brojca, griklla, peligorga, zarigoga, bletorja e verdhë

Fotografia
Abejaruco sobre higuera by Trebol-a – Own work. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Abejaruco_sobre_higuera.jpg#/media/File:Abejaruco_sobre_higuera.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/babilja
"Babilja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016