Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/avdosa
"Avdosa," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Avdosa

EMRI LATINISHT

Fringilla coelebs

Emërtime të tjera
zogu i borës, borësi, borci, boraku, zboraku, finku

Fotografia
Chaffinch (Fringilla coelebs) by Andreas Trepte – Own work. Licensed under CC BY-SA 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Chaffinch_(Fringilla_coelebs).jpg#/media/File:Chaffinch_(Fringilla_coelebs).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/avdosa
"Avdosa," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016