Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/aurora
"Aurora," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Aurora

EMRI LATINISHT

Anthocharis cardamines

Emërtime të tjera

Fotografia
Anthocharis.cardamines.mf.mounted by Sarefo – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Anthocharis.cardamines.mf.mounted.jpg#/media/File:Anthocharis.cardamines.mf.mounted.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/aurora
"Aurora," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016