Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/aterina-symadhe
"Aterina symadhe," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Aterina symadhe

EMRI LATINISHT

Atherina boyeri

Emërtime të tjera

Fotografia
Atherina boyeri Sardinia by Roberto Pillon – http://fishbase.us/photos/thumbnailssummary.php?ID=1696#. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Atherina_boyeri_Sardinia.JPG#/media/File:Atherina_boyeri_Sardinia.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/aterina-symadhe
"Aterina symadhe," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016