Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/aterina
"Aterina," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Aterina

EMRI LATINISHT

Atherina hepsetus

Emërtime të tjera
terina, gavoni

Fotografia
Atherina hepsetus Stefano Guerrieri by Etrusko25 – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Atherina_hepsetus_Stefano_Guerrieri.jpg#/media/File:Atherina_hepsetus_Stefano_Guerrieri.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/aterina
"Aterina," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016