Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/astako
"Astako," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Astako

EMRI LATINISHT

Palinurus elephas

Emërtime të tjera
lemçja

Fotografia
Europ Languste by Michael Wolf – Own work. Licensed under CC BY 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Europ_Languste.jpg#/media/File:Europ_Languste.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/astako
"Astako," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016