Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/ashja
"Ashja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Ashja

EMRI LATINISHT
Ilex aquifolium

Emërtime të tjera
jushk i egër, dhëmb ujku, lar i zi, larth, pernar i egër, prall i butë, lar i egër

Fotografia
Ilex aquifolia prg 1 by Karelj – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Ilex_aquifolia_prg_1.jpg#/media/File:Ilex_aquifolia_prg_1.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/ashja
"Ashja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016