Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/artemisja-e-l%c3%abmuar
"Artemisja e lëmuar," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Artemisja e lëmuar

EMRI LATINISHT

Dosinia lupinus

Emërtime të tjera

Fotografia
Dosinia lupinus2 by Jan Johan ter Poorten; modified by Tom Meijer – http://www.spirula.nl/images/nl_soorten/marien/Dosinia_lupinus.jpg. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Dosinia_lupinus2.jpg#/media/File:Dosinia_lupinus2.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/artemisja-e-l%c3%abmuar
"Artemisja e lëmuar," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016