Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/arr%c3%absi-i-verdh%c3%ab
"Arrësi i verdhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Arrësi i verdhë

EMRI LATINISHT
Teucrium flavum

Emërtime të tjera
bar dhëmballe

Fotografia
Teucrium flavum 1 by Franz Xaver – selbst fotografiert – my own photo. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Teucrium_flavum_1.jpg#/media/File:Teucrium_flavum_1.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/arr%c3%absi-i-verdh%c3%ab
"Arrësi i verdhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016