Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/arr%c3%absi-dushkvog%c3%abl
"Arrësi dushkvogël," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Arrësi dushkvogël

EMRI LATINISHT
Teucrium chamaedrys

Emërtime të tjera
arrs, kamedri

Fotografia
Teucrium chamaedrys nuchense 2 by Franz Xaver – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Teucrium_chamaedrys_nuchense_2.jpg#/media/File:Teucrium_chamaedrys_nuchense_2.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/arr%c3%absi-dushkvog%c3%abl
"Arrësi dushkvogël," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016