Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/arr%c3%a7
"Arrç," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Arrç

EMRI LATINISHT
Juniperus

Emërtime të tjera
arç i egër, shurpelë

Fotografia
Kleka nedozreli plodovi by Ranko – Own work. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Kleka_nedozreli_plodovi.jpg#/media/File:Kleka_nedozreli_plodovi.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/arr%c3%a7
"Arrç," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016