Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/argjendina-gjuh%c3%abl%c3%abmuar
"Argjendina gjuhëlëmuar," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Argjendina gjuhëlëmuar

EMRI LATINISHT

Glossanodon leioglossus

Emërtime të tjera
argjendina e thellësive, symadhe

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/argjendina-gjuh%c3%abl%c3%abmuar
"Argjendina gjuhëlëmuar," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016