Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/argjendina-e-holl%c3%ab
"Argjendina e hollë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Argjendina e hollë

EMRI LATINISHT

Microstoma microstoma

Emërtime të tjera
symadhja e hollë

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/argjendina-e-holl%c3%ab
"Argjendina e hollë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016