Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/antengjati-i-jonxh%c3%abs
"Antengjati i jonxhës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Antengjati i jonxhës

EMRI LATINISHT

Plagionotus floralis

Emërtime të tjera

Fotografia
Plagionotus floralis up1 by Siga – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Plagionotus_floralis_up1.JPG#/media/File:Plagionotus_floralis_up1.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/antengjati-i-jonxh%c3%abs
"Antengjati i jonxhës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016