Antenëgjati me aromë

EMRI LATINISHT

Aromia moschata

Emërtime të tjera

Fotografia
Aromia moschata 1 by Tocekas – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Aromia_moschata_1.jpg#/media/File:Aromia_moschata_1.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/anten%c3%abgjati-me-arom%c3%ab
"Antenëgjati me aromë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016