Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/anten%c3%abgjati-kuq-e-zi
"Antenëgjati kuq e zi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Antenëgjati kuq e zi

EMRI LATINISHT

Purpuricenus kaehleri

Emërtime të tjera

Fotografia
Croat fg065 by Fritz Geller-Grimm – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Croat_fg065.jpg#/media/File:Croat_fg065.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/anten%c3%abgjati-kuq-e-zi
"Antenëgjati kuq e zi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016