Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/anisi
"Anisi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Anisi

EMRI LATINISHT
Pimpinella anisum

Emërtime të tjera
anasoni, glikanxo

Fotografia
Anise2000px by FASTILY (TALK) – I created this work entirely by myself.. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Anise2000px.JPG#/media/File:Anise2000px.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/anisi
"Anisi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016