Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/angjinarja
"Angjinarja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Angjinarja

EMRI LATINISHT
Cynara scolymus

Emërtime të tjera
artiçoka, hinardh, ingjinare, ingjinare

Fotografia
Cynara scolymus 4 by Giancarlo Dessì – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Cynara_scolymus_4.jpg#/media/File:Cynara_scolymus_4.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/angjinarja
"Angjinarja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016