Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/anemonia-kok%c3%abrrizore
"Anemonia kokërrizore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Anemonia kokërrizore

EMRI LATINISHT

Bunodactis verrucosa

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/anemonia-kok%c3%abrrizore
"Anemonia kokërrizore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016