Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/anagjiri-i-gjelb%c3%abr
"Anagjiri i gjelbër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Anagjiri i gjelbër

EMRI LATINISHT
Anagyris foetida

Emërtime të tjera
qelbës, pushkavie, karthë e egër

Fotografia
Anagyris foetida flowers 1 by Gideon Pisanty (Gidip) גדעון פיזנטי – Own work. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Anagyris_foetida_flowers_1.JPG#/media/File:Anagyris_foetida_flowers_1.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/anagjiri-i-gjelb%c3%abr
"Anagjiri i gjelbër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016