Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/an%c3%abza
"Anëza," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Anëza

EMRI LATINISHT

Xylocopa violacea

Emërtime të tjera

Fotografia
Abeille charpentière Margy 3 by Vassil – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Abeille_charpenti%C3%A8re_Margy_3.jpg#/media/File:Abeille_charpenti%C3%A8re_Margy_3.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/an%c3%abza
"Anëza," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016