Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/amuri-i-zi
"Amuri i zi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Amuri i zi

EMRI LATINISHT

Mylopharyngodon piceus

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/amuri-i-zi
"Amuri i zi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016