Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/ameja
"Ameja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Ameja

EMRI LATINISHT

Argyrosomus regius

Emërtime të tjera
orli i detit

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/ameja
"Ameja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016