Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/akrepi-i-r%c3%abndomt%c3%ab
"Akrepi i rëndomtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Akrepi i rëndomtë

EMRI LATINISHT

Buthus occitanus

Emërtime të tjera

Fotografia
„Buthus occitanus“ von Álvaro Rodríguez Alberich – originally posted to Flickr as Buthus occitanus. Lizenziert unter CC BY-SA 2.0 über Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Buthus_occitanus.jpg#/media/File:Buthus_occitanus.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/akrepi-i-r%c3%abndomt%c3%ab
"Akrepi i rëndomtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016