Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/ajuga-zvarranike
"Ajuga zvarranike," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Ajuga zvarranike

EMRI LATINISHT
Ajuga reptans

Emërtime të tjera

Fotografia
Ajuga reptans a1 by Jerzy Opioła – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Ajuga_reptans_a1.jpg#/media/File:Ajuga_reptans_a1.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/ajuga-zvarranike
"Ajuga zvarranike," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016