Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/aguli%c3%a7ja-mjek%c3%absore
"Aguliçja mjekësore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Aguliçja mjekësore

EMRI LATINISHT
Primula officinalis

Emërtime të tjera

Fotografia
Gulden sleutelbloem (Primula veris) (1) by Rasbak – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Gulden_sleutelbloem_(Primula_veris)_(1).jpg#/media/File:Gulden_sleutelbloem_(Primula_veris)_(1).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/aguli%c3%a7ja-mjek%c3%absore
"Aguliçja mjekësore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016