Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/aguli%c3%a7ja
"Aguliçja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Aguliçja

EMRI LATINISHT
Primula veris

Emërtime të tjera
lule pranvere, sgorofetë, lule rremaçoke

Fotografia
CowSlipSelsley. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:CowSlipSelsley.jpg#/media/File:CowSlipSelsley.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/aguli%c3%a7ja
"Aguliçja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016