Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/a%c3%a7uga
"Açuga," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Açuga

EMRI LATINISHT

Engraulis encrasicholus

Emërtime të tjera
gavroja, inçuni

Fotografia
Acciughe 2 by Etrusko25 – Own work Foto di Alessandro Duci. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Acciughe_2.jpg#/media/File:Acciughe_2.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/a%c3%a7uga
"Açuga," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016