Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87imka-shpin%c3%abnotuese
"çimka shpinënotuese," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


çimka shpinënotuese

EMRI LATINISHT

Notonecta glauca

Emërtime të tjera

Fotografia
Notonecta glauca1 by Holger Gröschl – http://www.naturspektrum.de/ns1.htm. Licensed under CC BY-SA 2.0 de via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Notonecta_glauca1.jpg#/media/File:Notonecta_glauca1.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87imka-shpin%c3%abnotuese
"çimka shpinënotuese," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016