Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87imka-pikaloshe
"çimka pikaloshe," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


çimka pikaloshe

EMRI LATINISHT

Graphosoma semipunctatum

Emërtime të tjera

Fotografia
Graphosoma semipunctatum01 by ©entomart. Licensed under Attribution via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Graphosoma_semipunctatum01.jpg#/media/File:Graphosoma_semipunctatum01.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87imka-pikaloshe
"çimka pikaloshe," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016