Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87imka-kuq-e-zi
"çimka kuq e zi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


çimka kuq e zi

EMRI LATINISHT

Graphosoma lineatum

Emërtime të tjera

Fotografia
Graphosoma italicum August 2007-2 by Alvesgaspar – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Graphosoma_italicum_August_2007-2.jpg#/media/File:Graphosoma_italicum_August_2007-2.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87imka-kuq-e-zi
"çimka kuq e zi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016