Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87imka-k%c3%abmb%c3%abkap%c3%abse-e-ujit
"çimka këmbëkapëse e ujit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


çimka këmbëkapëse e ujit

EMRI LATINISHT

Ranatra linearis

Emërtime të tjera

Fotografia
By Thrudgelmir (Own work) [CC BY-SA 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87imka-k%c3%abmb%c3%abkap%c3%abse-e-ujit
"çimka këmbëkapëse e ujit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016