Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87imka-italiane
"çimka italiane," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


çimka italiane

EMRI LATINISHT

Graphosoma italicum

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87imka-italiane
"çimka italiane," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016