Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87imka-gjigante-e-ujit
"çimka gjigante e ujit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


çimka gjigante e ujit

EMRI LATINISHT

Lethocerus griseus

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87imka-gjigante-e-ujit
"çimka gjigante e ujit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016