Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87imka-e-zeshk%c3%abt
"çimka e zeshkët," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


çimka e zeshkët

EMRI LATINISHT

Mustha spinulosa

Emërtime të tjera
bruçi, brumaçi

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87imka-e-zeshk%c3%abt
"çimka e zeshkët," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016