Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87imka-e-shullanit
"çimka e shullanit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


çimka e shullanit

EMRI LATINISHT

Pyrrhocoris apterus

Emërtime të tjera

Fotografia
Pyrrhocoris-apterus 4 by Luis Fernández García – Own work. Licensed under CC BY-SA 2.5 es via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Pyrrhocoris-apterus_4.jpg#/media/File:Pyrrhocoris-apterus_4.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/%c3%87imka-e-shullanit
"çimka e shullanit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016